Навчання ХАССП необхідне для коректного, ефективного та повноцінного впровадження принципів HACCP в діяльність компанії. Однією зі складових успішного функціонування системи є розуміння нормативних вимог і усвідомлення відповідальності за їх дотримання працівниками і керівництвом організацій, що працюють в області виробництва чи переробки харчової продукції.
Команда «Атестор» запрошує до проходження інформаційно-практичного навчання HACCP, програми якого передбачають вивчення принципів ХАССП, послідовності їх впровадження в діяльність підприємства, розгляд документації системи управління безпечністю харчових продуктів та вимог щодо її оформлення та ведення.
Також навчання ХАССП в «Атестор» включає практичні рекомендації щодо реалізації системи безпеки на підприємствах харчової промисловості з урахуванням специфіки їх діяльності.
Навчання HACCP проводиться лекторами з багаторічним досвідом впровадження систем і проведення аудитів систем менеджменту, які ознайомлять слухачів з основами, підвищать кваліфікацію персоналу, зорієнтують щодо практичних аспектів та допоможуть у пошуку відповідей на питання, пов'язані з безпосередньою діяльністю слухачів.