Навчання принципам HACCP

Навчання ХАССП необхідне для коректного, ефективного та повноцінного впровадження принципів HACCP в діяльність компанії. Однією зі складових успішного функціонування системи є розуміння нормативних вимог і усвідомлення відповідальності за їх дотримання працівниками і керівництвом організацій, що працюють в області виробництва чи переробки харчової продукції.

Команда «Атестор» запрошує до проходження інформаційно-практичного навчання HACCP, програми якого передбачають вивчення принципів ХАССП, послідовності їх впровадження в діяльність підприємства, розгляд документації системи управління безпечністю харчових продуктів та вимог щодо її оформлення та ведення.

Також навчання ХАССП в «Атестор» включає практичні рекомендації щодо реалізації системи безпеки на підприємствах харчової промисловості з урахуванням специфіки їх діяльності.

Навчання HACCP проводиться лекторами з багаторічним досвідом впровадження систем і проведення аудитів систем менеджменту, які ознайомлять слухачів з основами, підвищать кваліфікацію персоналу, зорієнтують щодо практичних аспектів та допоможуть у пошуку відповідей на питання, пов'язані з безпосередньою діяльністю слухачів.

Програми навчання

Тривалість - 2 дні. Корисно для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості, внутрішніх аудиторів.

Тривалість - 2 дні. Курс корисний для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.

Вимоги стандарту ISO 22000 та схема сертифікації FSSC 22000

Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC та принципів НАССР

Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування: TACCP, VACCP. Рекомендації PAS 96

Підготовки менеджерів систем управління безпечністю харчових продуктів та внутрішніх аудиторів

Кому необхідне навчання принципам HACCP?

Навчання вимогам НАССР потрібне персоналу, зацікавленому у дотриманні вимог до безпечності харчових продуктів та тих, хто прагне поглибити знання та продемонструвати свою компетентність в цих питаннях.

Керівники підприємств

Менеджери по якості

Завідувачі харчоблоками

Шеф-кухарі

Технологи

Керівники відділів постачання

Керівники відділів якості

Персонал служб з контролю якості

Фахівці зі стандартизації, сертифікації

Постачальники продуктів харчування

Переваги навчання HACCP

Виважено підходячи до формування навчальних програм, Атестор пропонує оптимальне поєднання теоретичної та практичної частини. Послідовно викладаючи матеріал, лектори ілюструють теоретичну складову живими прикладами на основі діяльності реальних підприємств. Саме це робить навчання ХАССП з Атестор цікавим, корисним та повним практичних лайфхаків.

Знання

Отримання базових знань і послідовності дій при впровадженні системи ХАССП

Рекомендації

Отримання практичних рекомендацій, спрямованих на вирішення конкретних завдань і проблем

Реальні кейси

Розгляд реальних кейсів і виконання домашніх завдань з подальшим розбором помилок

Сертифікат

Отримання сертифікату, що підтверджує участь у програмі з детальним описом курсу

Наші лектори по Навчання харчовій безпеці

Сертифікат навчання ХАССП

Фахівці Атестор охоче діляться знаннями та пишаються успіхами своїх слухачів. В знак підтвердження участі в інформаційно-практичному семінарі, учасники отримують сертифікати та доповнення до них у вигляді детальної програми курсу із зазначенням тривалості.