Навчання ISO 22000

Навчання ISO 22000 від компанії «Атестор» спрямоване на роз'яснення вимог цього стандарту всім зацікавленим особам. Програма навчання розробляється і подається практикуючими експертами в галузі харчової безпеки з врахуванням вимог стандарту і практичних нюансів галузі.

Навчання ISO 22000:2018 призначене для: менеджерів та фасилітаторів, аудиторів якості АПК, та всіх фахівців, що відповідають за дотримання вимог санітарної безпеки в харчовій і переробній галузях промисловості або в сфері громадського харчування.

В результаті навчання ISO 22000 від компанії «Атестор», слухачі курсу будуть:

  • вільно орієнтуватися в системі та нормативній базі харчової галузі промисловості;
  • знати логіку і структуру стандарту ISO 22000:2018;
  • вміти інтерпретувати вимоги стандарту ISO 22000:2018 у конкретному контексті організації;
  • вміти застосовувати підхід HACCP в системі менеджменту безпеки харчових продуктів;
  • використовувати інструменти управління для забезпечення виробництва безпечної продукції.

Навчання ISO 22000 – важливий крок на шляху до безпечного і ефективного харчового виробництва. Звертайтеся в компанію «Атестор», якщо вам необхідно навчання персоналу, організоване професіоналами і справжніми експертами галузі!

Заплановані програми навчання

Практичні аспекти розробки та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР

Тривалість - 2 дні. Корисно для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості, внутрішніх аудиторів.

Розраховується і планується за бажанням клієнта

1200 грн

Вебінар

Платформа Zoom

Вимоги стандарту ISO 22000. Керівництво ISO 19011:2018

Тривалість - 2 дні. Курс корисний для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.

Законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів

Вимоги стандарту ISO 22000 та схема сертифікації FSSC 22000

Перехід від НАССР до системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності до ISO 22000

Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC та принципів НАССР

Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування: TACCP, VACCP. Рекомендації PAS 96

Підготовки менеджерів систем управління безпечністю харчових продуктів та внутрішніх аудиторів

Наші лектори по Навчання харчовій безпеці