Планові перевірки та аудити Держпродслужби щодо санітарно-гігієнічних норм і принципів HACCP є стресовими заходами, як для персоналу компанії, так і для її керівників. Коли необхідна впевненість в правильно прийнятих діях, щодо підготовки, краще отримати експертну підтримку фахівців Атестор.
Висновок в ході офіційної перевірки, безсумнівно, впливає на ділову репутацію компанії замовника, особливо при виявленні невідповідностей, які можуть бути зафіксовані на камеру і бути передані розголосу. Тому проводити підготовку потрібно скрупульозно і точно.
Підготовка до перевірки з професіоналами Атестор включає в себе заповнення чек-листів, які відображають питання державних актів перевірки, складання деталізованого і покроковоий план підготовки на основі отриманої інформації, роботу з персоналом замовника, пояснення механізму перевірки та поведінки з інспектором або аудитором, розробку коригувальних дій, необхідної відповідної документації на підприємстві та перевірку її заповнення. По закінченню ви отримаєте складений звіт, після проведених робіт і гарантію якості наданих послуг.