Навчання з харчової безпеки від компанії «Атестор» – один з механізмів впровадження систем менеджменту харчових підприємств відповідно до принципів HACCP (ХАССП) або відповідно до вимог стандарту ISO 22000.
Згідно чинного законодавства, система ХАССП повинна бути обов'язковою складовою менеджменту будь-якого підприємства харчової галузі. Впровадження принципів ХАССП обумовлює необхідність провести навчання персоналу для розуміння всіма співробітниками підприємства суті цих принципів і важливості їх впровадження.
Навчання з харчової безпеки необхідне для всіх співробітників будь-яких підприємств, які здійснюють діяльність в сфері виробництва чи переробки продуктів харчування або кормів:
- для робітників та фахівців;
- для менеджерів якості, технологів;
- для внутрішніх аудиторів;
- для керівництва з якості;
- для заводів і фабрик – виробників готових до вживання харчових продуктів, або напівфабрикатів, сировини;
- для виробників кормів;
- для закладів громадського харчування, в тому числі для компаній, що здійснюють доставку продуктів або кейтеринг.
Компанія «Атестор» пропонує тренінги, семінари та курси – навчання онлайн і офлайн по всій Україні. Наші програми розробляються завжди з врахуванням актуальних вимог законодавства та інших регламентів галузі, фахівцям-практиками, які безпосередньо здійснюють супровід компаній в процесі впровадження систем менеджменту.