Харчова безпека

Навчання з харчової безпеки від компанії «Атестор» – один з механізмів впровадження систем менеджменту харчових підприємств відповідно до принципів HACCP (ХАССП) або відповідно до вимог стандарту ISO 22000.

Згідно чинного законодавства, система ХАССП повинна бути обов'язковою складовою менеджменту будь-якого підприємства харчової галузі. Впровадження принципів ХАССП обумовлює необхідність провести навчання персоналу для розуміння всіма співробітниками підприємства суті цих принципів і важливості їх впровадження.

Навчання з харчової безпеки необхідне для всіх співробітників будь-яких підприємств, які здійснюють діяльність в сфері виробництва чи переробки продуктів харчування або кормів:

  • для робітників та фахівців;
  • для менеджерів якості, технологів;
  • для внутрішніх аудиторів;
  • для керівництва з якості;
  • для заводів і фабрик – виробників готових до вживання харчових продуктів, або напівфабрикатів, сировини;
  • для виробників кормів;
  • для закладів громадського харчування, в тому числі для компаній, що здійснюють доставку продуктів або кейтеринг.

Компанія «Атестор» пропонує тренінги, семінари та курси – навчання онлайн і офлайн по всій Україні. Наші програми розробляються завжди з врахуванням актуальних вимог законодавства та інших регламентів галузі, фахівцям-практиками, які безпосередньо здійснюють супровід компаній в процесі впровадження систем менеджменту.

Програми навчання

Тривалість - 2 дні. Корисно для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості, внутрішніх аудиторів.

Тривалість - 2 дні. Курс корисний для підприємств харчового напряму (ресторанів, заводів, закладів громадського харчування, експортерів харчових продуктів), що мають або хочуть сформувати систему менеджменту якості, а також директорів з якості, начальників виробництв, технологів, менеджерів систем якості, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.

Вимоги стандарту ISO 22000 та схема сертифікації FSSC 22000

Огляд стандартів серії ISO 22000, IFS, BRC, FSSC та принципів НАССР

Попередження харчового шахрайства та захист продуктів харчування: TACCP, VACCP. Рекомендації PAS 96

Підготовки менеджерів систем управління безпечністю харчових продуктів та внутрішніх аудиторів

Кому необхідно навчання з харчової безпеки?

Програми тренінг-семінарів з харчової безпеки складено консультантами-практиками з урахуванням всіх прихованих ризиків для різних підприємств харчової галузі. Саме це робить навчання від Атестор інформативним і пізнавальним для представників харчових підприємств від вищого керівництва до працівників складу.

Фермерські господарства

Ресторани і кафе

Виробники

Фаст-фуди, фудкорти

Готелі та санаторії

Пекарні, кондитерські

Кетерингові підприємства

Переробна галузь

Складування і зберігання

Доставка і перевезення

Переваги навчання харчової безпеки

Індивідуальний підхід

Програма семінару складається відповідно до галузевих особливостей всіх учасників тренінгу. Атестор забезпечить учнів методичними матеріалами та тестами.

Практичні рекомендації

Практичні тренінг-семінари проводять консультанти-практики, регулярно впроваджують системи харчової безпеки на підприємствах.

Форма діалогу

Семінар проводиться в постійному діалозі з аудиторією, розглядаються системи харчової безпеки на актуальних прикладах підприємств абітурієнтів

Сертифікат

Після перевірки отриманих знань за курсом тренінг-семінару, шляхом тестування - учасники отримують сертифікат з вказаною темою курсу і затверджену програму.

Наші лектори по Навчання харчовій безпеці

Сертифікат навчання по харчовій безпеці

Абітурієнтам, які успішно пройшли тест за курсом харчової безпеки буде вручено Сертифікат. Наявність обов'язкового тестування підтверджує навички та компетентність в харчовій безпеці.