Харчові організації та підприємства, що задіяні в харчовому ланцюзі, в багатьох країнах світу та в Україні зокрема, все більшого значення надають сертифікації систем менеджменту, які засновані на вимогах стандарту ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій в харчовому ланцюгу. В разі сертифікації та щорічного підтвердження дії робочої системи менеджменту, що заснована на вимогах даного стандарту, у організації відкривається можливість, щорічно демонструвати і показати свою здатність управляти ризиками в сфері харчової безпечності, та показує здатність виконувати вимоги споживачів і законодавства в сфері безпечності харчових продуктів.
Фахова допомога спеціалістів ТОВ Атестор з впровадження системи управління, в будь якій організації, дозволить отримати сертифікат багатьох систем управління, в тому числі й на відповідність ISO 22000 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій в харчовому ланцюгу. Послуги по впровадженню систем управління, які надаються спеціалістами ТОВ Атестор, виконуються на високому рівні та гарантують отримання сертифікату відповідного зразка у встановлені з клієнтом терміни.
Замовник гарантовано отримає можливість консультаційного супроводу в впровадженні, організації та проведенні сертифікації системи управління інформаційної безпеки.