Переваги впровадження системи ISO 22000 hassp

Тема: Харчова безпека

Дата створення:

Останнє оновлення:

Для внутрішньої діяльності

  • Підвищується якість і конкурентоспроможність продукції.
  • Підтверджується відповідність вимогам законодавства у сфері безпеки харчових продуктів.
  • Зменшується число рекламацій за рахунок забезпечення стабільної якості продукції.
  • Зростає відповідальність і мотивація персоналу за рахунок більшого привличения до загальних цілей.

Для зовнішніх сторін

  • Підвищення довіри споживачів до продукції, що виробляється.
  • Партнери зацікавлені у тривалій співпраці.
  • Можливість участі в великих тендерах.
  • Забезпечення репутації виробника якісного і безпечного продукту харчування.